Όχι , ο τίτλος δεν είναι καθόλου παραπλανητικός! Η Passengers Card είναι όντως η πρώτη δωρεάν φοιτητική κάρτα με προσφορές και εκπτώσεις. Την Passengers Card την ξεκίνησαν οι Passengers, μια νεανική κοινότητα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι Passengers λοιπόν είναι η φοιτητική κοινότητα που κάθε φοιτητής θα ήθελε να συμμετέχει! Σκοπός της κοινότητας είναι να φέρει κοντά όλο και περισσότερους φοιτητές αλλά και να βελτιώσει την φοιτητική ζωή με όποιο τρόπο μπορεί. Στην ομάδα συμμετέχουν φοιτητές από όλη την Ελλάδα!

Η Passengers Card λοιπόν είναι το τελευταίο project που ξεκίνησαν οι Passengers ! Η κάρτα είναι δωρεάν  και μπορεί να την παραγγείλει οποιοσδήποτε φοιτητής από εδώ !  Σκοπός της κάρτας είναι να προσφέρει στους φοιτητές εκπτώσεις και προσφορές για τις καθημερινές τους ανάγκες, σε προϊόντα και υπηρεσίες που καταναλώνουν συχνά !

Η κάρτα θα ξεκινήσει επίσημα στις 26 Φεβρουάριου, όπου θα ανακοινωθούν και τα συνεργαζόμενα καταστήματα,  όποιος φοιτητής όμως την παραγγείλει από τώρα θα λάβει στο mail του επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές από e-shops !

Μπορείτε να δείτε τη σελίδα της κοινότητας στο Facebook εδώ !

Για οποιαδήποτε απορία ή αν απλά θέλετε να μας πείτε ένα «γεια» , μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εδώ !

Από τους Passengers, με  !

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *