Η δική σου νεανική κάρτα είναι εδώ!

Προσφορές σε μαγαζιά της γειτονίας σου αλλά και μεγάλα eshops, αποκλειστικά με τη χρήση της κάρτας! Είναι δωρεάν!

 

H Passengers Card μπορεί να αποκτηθεί αποκλειστικά από φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή άλλων δημόσιων – ιδιωτικών ιδρυμάτων. Έτσι η κοινότητα αποτελείται αποκλειστικά απο φοιτητές και προσφέρει προνόμια και εκπτώσεις αποκλειστικά σε αυτούς!

Στις 26 Φεβρουαρίου η κάρτα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους φοιτητές και θα ανακοινωθούν μέσα από την ιστοσελίδα μας τα συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και οι εκπτώσεις. Μπορείς όμως να προπαραγγείλεις την δική σου Passengers Card και τώρα! Είναι δωρεάν!

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και οι προσφορές ( εκπτώσεις ή και άλλες προσφορές ) θα ανακοινωθούν στις 26 Φεβρουαρίου μέσα από ειδικό μενού στο Site! 

Πως μπορώ να αποκτήσω την Passengers Card?

Αρχικά να πούμε για άλλη μια φορά πως την Passengers Card την αποκτάει κανείς εντελώς δωρεάν.

  1. Συμπληρώνει την αίτηση που βρίσκεται λίγο πιο κάτω,
  2. Κάποιο μέλος της ομάδας μας έρχεται σε επικοινωνία με τον φοιτητή για να επιβεβαιώσει την φοιτητική του ιδιότητα και να επιβεβαιώσει επίσης τη διεύθυνση αποστολής.
  3. Η κάρτα αποστέλλεται στον φοιτητή εντελώς δωρεάν!

Οι προπαραγγελίες τις κάρτας ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Οι αιτήσεις είναι προσωρινά κλειστές! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το πότε θα ανοίξουν ξανά, μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook!